3FM nieuws

Gouden plaat voor Giovanca

  1. Nieuwschevron right
  2. Gouden plaat voor Giovanca


Maandagavond ontving Giovanca bij De Wereld Draait Door een gouden plaat voor Subway Silence. Daar was ze van ondersteboven.

De beeldschone Giovanca met het gouden keeltje kwam maandagavond op bezoek bij De Wereld Draait Door om als voorproefje op haar nieuwe album de kersverse single 'Drop It' te spelen. Hartstikke leuk, maar leuker was de verrassing die Matthijs van Nieuwkerk voor haar had...

Giovanca in tranen

Tijdens het interviewtje toverde Matthijs een gouden plaat achter zijn desk vandaan. Dat was een enorme verrassing en meteen sprongen de tranen in haar ogen, zo blij was Gio met de bekroning voor haar debuutplaat, Subway Silence. Nu maar hopen dat de opvolger, die volgende week uitkomt, net zo'n succes wordt.

Mee op tour?

Ook vertelde de zangeres dat jij als fan met een behoorlijk stemgeluid kans maakt om mee op tour te gaan met Giovanca herself. Supertof, want dat betekent uitverkochte zalen en op het podium staan met een big girl (figuurlijk natuurlijk) uit de Nederlandse muziekbizz. Hoe precies, lees je op de hyve van Giovanca.

>> Meer info over op tour met Giovanca

Ster advertentie
Ster advertentie