3FM nieuws

Taylor Swift speelt in film met Meryl Streep

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift speelt in film met Meryl Streep

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft een belangrijke rol bemachtigd in de nieuwe film The Giver, met onder andere Meryl Streep en Jeff Bridges.

Taylor Swift gaat een rol vertolken in de verfilming van Lois Lowry's boek The Giver. De zangeres speelt samen met grote namen als Meryl Streep en Jeff Bridges.

Film speelt zich af in perfecte wereld

De film gaat over Jonas die samen met zijn ouders en zusje in een fictieve, perfecte gemeenschap woont. Hij krijgt de speciale taak 'Receiver of Memory's'. Dat betekent dat hij van een oude man, 'The Giver', doorkrijgt wat er in het echte leven gebeurt; oorlog, honger, kleuren, liefde etc.

Taylor Swift speelt Rosemary

Taylor speelt Rosemary; het meisje dat voor Jonas' tijd probeerde 'Receiver of Memory's' te worden. Naar verwachting is de film in augustus 2014 in de bioscoop.

Taylor Swift en Adele in The Secret Service

Taylors rol in The Giver is niet het filmdebuut van de zangeres. In de romantische komedie Valentine's Day had ze een kleine rol. Ook gaan er geruchten dat ze meespeelt in de nog te verschijnen film The Secret Service. Die geruchten zijn er niet alleen over Taylor, ook over Adele wordt gezegd dat ze een rol krijg in The Secret Service.

Ster advertentie
Ster advertentie