3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj Ivo van Breukelen

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj Ivo van Breukelen

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met in deze editie: Ivo van Breukelen. Van 3 dingen die we nog niet van hem weten en zijn 3 favoriete artiesten tot de 3 mooiste momenten uit zijn leven: deze zaken wist jij nog niet van Ivo van Breukelen.

'De 3' van Ivo van Breukelen

Om hem nog beter te leren kennen beantwoordt Ivo vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat de top 3 dingen zijn die mensen nog niet van hem weten vertelt Ivo: "Ik gooi echt overal hot sauce op en ik ben werkelijk waar doodsbang voor vissen." Vervolgens begint hij over zijn favoriete eten, Ivo: "Favoriete eten zijn toch echt tankstation kroketten! vooral diegene die er al wat langer liggen, die zijn het allerlekkerst."

Verder vertelt Ivo 3 mooie momenten uit zijn leven, hij begint gelijk over de vakanties in Saudi-Arabië. Zijn vader werkte daar en hij mocht als kleine Ivo mee op reis. Een ander hoogtepunt is het bezoek aan de Abbey Road Studios, hier kreeg hij een rondleiding in de studio waar één van zijn favoriete artiesten, The Beatles, vele albums hebben opgenomen. Last but not least vertelt hij over een absoluut hoogtepunt in zijn leven: de allereerste uitzending die hij mocht maken op de landelijke radio.

Check hier 'De 3' met Ivo:

De 3 met Ivo van Breukelen

3FM Middag

Wil je nog meer te weten komen over Ivo? Luister dan nu naar de nieuwe middagshow van 3FM! Iedere werkdag van 13:00 tot 16:00 uur hoor je het middagprogramma van Ivo van Breukelen. Schakel in en geef je middag een boost met dit bekende radio geluid.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie