3FM nieuws

Herbeleef Pinkpop in beeld, geluid en tekst

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef Pinkpop in beeld, geluid en tekst
Je kan ook niet overal bij zijn op zo'n festival, maar wij wel. Vandaar dat je op 3FM.nl nog uren kunt nagenieten van Pinkpop 2009. Check de foto's, filmpjes en interviews op de 3FM Presents: Pinkpopsite

Audiohighlights

Naast het hoofdpodium stond de 3FM studio waar de DJ's live verslag deden van het jubilerende festival. Je kan alle uren nog rustig terugluisteren, maar voor het gemak hebben we de highlights van de uitzending er al uitgevist.

>> Luister de highlights van zaterdag
>> Luister de highlighhts van zondag
>> Luister de highlights van maandag

Foto's van Pinkpop 2009

Ben Houdijk, Hans Peter van Velthoven en Bram Muller zijn de drie fotografen die zich in de slangenkuilen voor de podia hebben weten te worstelen. Daar hebben ze de mooiste foto's geschoten die er dit jaar op Pinkpop gemaakt zijn.

>> Check de foto's van zaterdag
>> Check de foto's van zondag
>> Check de foto's van maandag

Heb je zelf nog een mooiere gemaakt? Dat is niet te geloven! Laat 's zien dan?

>> Upload jouw foto op de 3FM Hyve

Filmpjes van Pinkpop 2009

Kijk wat 3FM allemaal uitvreet achter de schermen, check de interviews met de artiesten of kijk naar wat je allemaal hebt moeten missen in de filmpjes van Pinkpop 2009.


3VOOR12 op Pinkpop

Onze collega's van de VPRO, de 3VOOR12 peeps, hebben zich drie dagen volledig gestort op het registreren van live muziek en het opnemen van sessies. De uitkomst van dit harde werken staat op de speciale Pinkpop site van 3VOOR12

>> Naar de 3VOOR12 site
>> Naar de Pinkpopmashup player van 3VOOR12

Ster advertentie
Ster advertentie