3FM nieuws

Vet! Yannick mocht even privé skiles geven aan David Hasselhoff

  1. Nieuwschevron right
  2. Vet! Yannick mocht even privé skiles geven aan David Hasselhoff

3FM-luisteraar Yannick geeft skiles in één of ander prachtig wintersport-walhalla en werd afgelopen weekend opeens voor drie uur geboekt door ene David Hasselhoff. Dé David Hasselhoff? Jazeker!

Yannick en David Hasselhoff

Skiles geven aan David Hasselhoff

3FM-dj Frank sprak Yannick gistermiddag in zijn uitzending en stelde natuurlijk die ene vraag: hoe is 'ie in het echt? Yannick: "Super leuke gast. Spontaan en leergierig. Hij was alleen een beetje bang omdat hij door knieproblemen al zes jaar niet meer had geskied." Ze moesten ook nog een beetje rustig aan doen, aangezien David fit moet zijn voor de remake van Baywatch die binnenkort uitkomt.

Luister het gesprek hier terug:

David Hasselhoff blijkt ook een stuk minder sportief dan je zou denken. "Als er 'action' wordt geroepen bij een film of serie dan rent hij wel effe vijf meter, maar anders zou het nooit doen." Logisch! Voor een paar ton rennen we allemaal wel een stukje.

Plannen voor een nieuwe film

Konden Yannick en David het een beetje met elkaar vinden? "Ja hoor," laat Yannick weten. Ze hebben meteen plannen gemaakt voor een nieuwe film. Je voelt hem natuurlijk al aankomen. Niet Baywatch, maar... Jep, Skiwatch!

Eigenlijk mocht Yannick van de manager geen foto's maken, maar dat heeft hij toch stiekem gedaan. Slim, want wie gaat je anders in godsnaam geloven als je dit verhaal vertelt in de kroeg ?!

Ster advertentie
Ster advertentie