3FM nieuws

Axl Rose was twee maanden kwijt

  1. Nieuwschevron right
  2. Axl Rose was twee maanden kwijt
Zanger Axl Rose van Guns N' Roses heeft zijn platenmaatschappij slapeloze nachten bezorgd. Hij was twee maanden kwijt!Guns N' Roses-voorman Axl Rose heeft de bazen van platenmaatschappij Geffen slapeloze nachten bezorgd door twee maanden van de aardbol te verdwijnen.

Chinese Democracy
Rose was verondersteld promotie te doen voor Chinese Democracy, het duurste album ooit waarvoor hij zijn fans vijftien jaar heeft laten wachten.

Verloren van The Killers
Dat Rose die verplichting aan zijn laars lapte, heeft er volgens de platenbazen voor gezorgd dat Guns N' Roses de eerste plaats in de Britse albumcharts moest afstaan aan The Killers.

Eigenzinnig baasje
De dag nadat hij de uiteindelijke versie van Chinese Democracy afleverde, was Rose al onvindbaar.

"Iedereen weet dat Axl een eigenzinnig baasje is dat niets tegen zijn zin doet. Het is echter frustrerend want de plaat zou veel beter verkopen mocht hij er wat promotie voor gedaan hebben", zegt een insider.

Orginele bezetting?
Geffen hoopt nu dat Rose de maanden dat hij 'onwettig afwezig' was, heeft besteed aan het verzamelen van de originele bezetting van Guns N' Roses met het oog op een tournee.

Gitarist Izzy Stradlin heeft al laten weten dat hij weer zou willen meedoen. Sologitarist Slash heeft momenteel ook weinig omhanden sinds Velvet Revolver het momenteel zonder zanger moet doen.


>> Meer over Guns N' Roses
Ster advertentie
Ster advertentie