3FM nieuws

Kate Winslet moet kotsen van Celine Dion

  1. Nieuwschevron right
  2. Kate Winslet moet kotsen van Celine Dion

Actrice Kate Winslet kan Celine Dions hit 'My Heart Will Go On' uit Titanic niet meer horen.

De Britse actrice is op dit moment bezig met een promotietour rondom de heruitgave van Titanic. Ze vertelt in een interview met MTV dat ze 15 jaar na de eerste release van de film, nog steeds achtervolgd wordt door het themalied 'My Heart Will Go On'.

Kate's kotsneigingen

Ze zegt dat ze de kotsneigingen krijgt als ze de tranentrekker van Celine Dion hoort. Ze wil het daarna bijna weer terugnemen, maar het is nu eenmaal de waarheid. "I feel like throwing up. No, I shouldn't say that. No, actually, I do feel like throwing up."

Als ze het nummer hoort zou ze het liefst enthousiast willen roepen ''Oh listen, everybody! It's the Celine Dion song!', maar ze vind het zo'n draak van een nummer, dat ze er onmogelijk enthousiast over kan zijn. "I just have to sit there, you know, kind of straight-faced with a massive internal eye roll."

Het is vooral vervelend voor Kate omdat ze nog heel vaak geconfronteerd wordt met 'My Heart Will Go On'. Mensen blijven het leuk vinden om haar te verrassen met het nummer als ze haar ontmoeten. "It's thrilling for people to surprise me with the Celine Dion song."


'My Heart Will Go On' Guilty Pleasure of kotsplaat?

3FM DJ Domien heeft 'My Heart Will Go On' wel eens in @Work gedraaid als Guilty Pleasure van een luisteraars. Een Guilty Pleasure is"Je weet wel, zo'n foute plaat waar je stiekem enorm van uit je dak gaat," aldus Domien.

Wat vind jij van 'My Heart Wil Go On'? Moet je net als Kate kotsen als je het hoort, of is het voor jou een guilty pleasure?

Ster advertentie
Ster advertentie