3FM nieuws

Passenger krijgt kogel van fan

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger krijgt kogel van fan

Je zou maar een kogel krijgen van een fan en vervolgens met het dodelijke balletje het vliegtuig in willen stappen. Oeps!

Fans.. Ze zijn er in alle soorten en maten en geven hun favoriete artiest soms de meest vreemde cadeautjes. Het is tijdens een concert vrij normaal dat de rozen met vlijmscherpe doornen, afgekloven knuffelbeertjes, oude sokken, onderbroeken, zweterige liefdesbriefjes en zakken paprikachips je om de oren vliegen. Maar kogels?

Passenger krijgt kogel van fan

Ja, kogels. Passenger a.k.a. Mike Rosenberg mocht een paar weken geleden het genoegen nemen met wel heel apart cadeautje. Een fan gaf de Engelse zanger namelijk een kogel cadeau. Waarom? Heel simpel: ze vond zijn nummer 'Bullets' zo mooi.

Passenger gaat met kogel op zak naar het vliegveld

Passenger nam het symbolische cadeautje aan, stopte de kogel in zijn tas en ging verder met de tour. Hij vertrok naar het vliegveld in Berlijn voor een optreden in München (Zwitserland). Maar eerst nog even langs de douane...

Passenger schreef vrijdag 30 november op Facebook: "I totally forgot that i had it in my bag that i checked in to fly from berlin to munich .... fucking wooops !!!!! the police came and grabbed me .... its all fine now but i thought for a while that i might be staying in germany for a little longer than i'd expected ......"

Ster advertentie
Ster advertentie