3FM nieuws

Met 3FM naar Krezip!

  1. Nieuwschevron right
  2. Met 3FM naar Krezip!
De aankomende twee maanden vind je {l}Krezip{/l} overal terug in Nederland in het kader van hun nieuwe tournee: That 'll be Unplugged. De Kick-Off in Rasa Utrecht is alleen voor 3FM winnaars! En de hoofdprijs: een interview, gehouden door jou! Luister de hele week naar 3FM om kans te maken op die kaartjes van het allereerste Unplugged concert van {l}Krezip{/l}. Wil je niet wachten? Dan ga je meteen naar Winnen, want ook daar maak je kans op kaarten voor {l}Krezip{/l} in Rasa!

Maar dat is niet het enige wat je kunt winnen. Voor de aller- aller- allergrootste Krezip fan geven wij namelijk een heus interview met de band weg! Jij mag 18 oktober naar de Rasa in Utrecht om te babbelen met Krezip, foto's maken tot je niet meer kan en natuurlijk ook naar het concert. Maar dan moet je wel even meedoen met de prijsvraag in winnen!

Nieuwsgierig geworden naar zoveel Unplugged Krezip geweld? Krezip was woensdag 8 oktober te gast bij {l}Claudia D'r Op{/l}. De nummers die ze daar speelden kun je nu online luisteren op de website van Claudia d'r Op.
Ster advertentie
Ster advertentie