3FM nieuws

Lenny Kravitz in het Westerpark

  1. Nieuwschevron right
  2. Lenny Kravitz in het Westerpark
Zaterdag stond Lenny op het weelderige gras van het Amsterdamse Westerpark. De doorgewinterde gitaargod rockt!

Rockend op zijn gitaar wist Lenny op zaterdag het Westerpark in vervoering te brengen. Zijn dreads heeft hij al lang geleden afgeknipt, maar zijn wilde haren zijn gebleven. Lenny's muziek deed het goed op de klamme, maar toch ook zwoele zaterdagavond.


Westerpark concerten

Het gras van het Westerpark was al ingelopen door de fans van Jason Mraz, Joss Stone en Simply Red.

Lenny en France

Froukje zag Lenny in Parijs, nadat ze kaarten had gewonnen bij 3FM door haar Hyves te pimpen met de ruige Lenny skin. Ze heeft het geweldig gehad en was vooral onder de indruk van de strakke broek van Lenny.

'Monsieur Kravitz

Een muzikale love revolution galmde woensdag 20 mei door Parijs en wij waren erbij! Je moet er echter wel wat voor over hebben. Slaapdronken stapten wij om half 7 ’s ochtends in de Thalys, maar ach. Alles voor Lenny en een luxe hotel naast het Louvre. Onder het mom van “rijke mensen zijn ook wel eens underdressed” stapten wij het hotel binnen. Het moet een raar gezicht geweest zijn; twee shabby meiden in een chique lobby. Boven onze stand leven ging ons echter prima af. We lieten ons de kamer met uitzicht op de Sacre Coeur welgevallen.

Sexy Chris

Na een middag vol zon, kunst en een schoonheidsslaapje op het heerlijke hotelbed zijn we aan het begin van de avond fris richting de Bercy gegaan. Hier begon de zoektocht naar de guestlist. We zijn van het kastje naar de muur gestuurd, maar de aanhouder wint! Toen we de kaarten hadden bemachtigd snel de rij in, drinken halen en oorpluggen bemachtigen. Want met de sexy en ruige Chris Cornell in het voorprogramma was dit zeker geen overbodige luxe. Helaas hadden we zitplaatsen, maar wel met goed zicht op het podium. In eerste instantie was de plek even wennen, maar wie zegt dat je op de tribune niet kunt dansen? Op ‘Dancin’ till Dawn’ ging de zaal plat en zaten wij ook niet langer op onze stoel.

Lekkere Lenny
Lenny zag er heerlijk uit met zijn kenmerkende zonnebril en strakke broekje. Hij is en blijft een echte showman met geweldig gitaarspel, ruige zang en veel interactie met het publiek. Ook rook, vuurwerk en spectaculaire lichteffecten ontbraken niet. Het waren voornamelijk de golden oldies die hij zong, maar hiermee had hij wel iedereen in de uitverkochte zaal op zijn hand. Het uitzinnige publiek was mede verantwoordelijk voor een spetterende avond. Enthousiast hield het Lenny’s motto in ere en eerlijk is eerlijk: twintig jaar na de release van Let Love Rule is zijn muzikale liefde nog steeds voelbaar.

Merci beaucoup 3FM!!!
'

Hoe vond jij Lenny in het Westerpark?Ster advertentie
Ster advertentie