3FM nieuws

The Script kondigt geheim event aan

  1. Nieuwschevron right
  2. The Script kondigt geheim event aan

The Script heeft vrijdag 29 augustus een speciaal evenement aangekondigd in Nederland.

Foto: Bullet-Ray van Olphen

De mannen van The Script hebben op hun Facebook-pagina aangekondigd dat ze op 9 september een "special secret event" gaan houden.

De band verwijst in het filmpje op Facebook naar de site nosoundwithoutsilence.nl. Daar staat dat je via #askthescriptnl een vraag kunt stellen aan The Script. Deel je dit vervolgens via Twitter of Instagram vóór 5 september, dan maak je kans om die vraag persoonlijk aan de muzikanten te stellen op dinsdag 9 september.

Geheim event The Script

The Script zal die middag namelijk voor een select gezelschap hun favoriete nieuwe nummers van het nieuwe album laten horen. Daarnaast krijg je daar de mogelijkheid om jouw vraag persoonlijk aan de band te stellen.

Win kaarten 3FM Presents: The Script

De mannen van The Script brengen 12 september een vierde plaat uit, getiteld No Sound Without Silence. Drie dagen eerder, op dezelfde dag als het geheime event, staan ze in Paradiso in Amsterdam en daar kun jij bij zijn! De show is compleet uitverkocht. Paradiso staat eigenlijk al tot de nok toe vol, maar je kunt bij 3FM de allerlaatste kaarten winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie