3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Rob gaat de Ochtendshow verlaten, Wijnand gaat verder

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob gaat de Ochtendshow verlaten, Wijnand gaat verder

Dat kondigt de 3FM-dj zojuist aan bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Na dik anderhalf jaar de Ochtendshow samen met Speelman te hebben gepresenteerd, merkt hij dat het vroege opstaan hem zwaarder valt dan verwacht en dat hij niet meer de energie erin kan steken die hij graag zou willen. Wijnand blijft de Ochtendshow op 3FM presenteren.

Rob: "Het is een van de allerleukste programma’s die ik heb mogen doen tot nu toe, maar ik houd het ritme en de levensstijl die ervoor nodig zijn gewoonweg niet vol. Maandag 26 februari, na mijn vakantie, is de laatste show met mij erbij, daarna neemt Wijnand met het hele team het stuur over, om vervolgens flink voorwaarts gas te geven. Je moet iets proberen om te weten of het iets voor je is en ik kan alleen maar zeggen dat ik superveel bewondering heb voor iedereen van ons mooie ochtend-team en iedereen die ooit een ochtendshow gedaan heeft."

Wijnand: "Ik ga Rob ontzettend missen, maar zijn gezondheid en welzijn gaan voor, dus ik respecteer deze beslissing uiteraard."

Rob verlaat 3FM niet, op welk tijdstip je hem terug gaat horen op 3FM, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie