3FM nieuws

Goldkimono scoort 3FM Megahit met laid-back track ‘Money In My Head’

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldkimono scoort 3FM Megahit met laid-back track ‘Money In My Head’

Martijn Konijnenburg, beter bekend als Goldkimono, timmert hard aan de weg. Twee weken geleden trad hij nog op op de Grote Markt in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request en nu scoort hij de 3FM Megahit met ‘Money In My Head’. Je hoort deze catchy track daarom extra vaak voorbijkomen komende week!

Wie is Goldkimono?

Goldkimono begon zijn muzikale carrière als schrijver van nummers voor o.a Anouk, Dotan en Roel VanVelzen en is zelfs de componist van de wereldhit ‘Firestone’ van Kygo. In 2020 startte hij zijn eigen project ‘Goldkimono’. Hoewel Martijn gewoon uit Utrecht komt, is Goldkimono ontstaan in Californië. Geïnspireerd door de zon, de golven en 90's hiphop begon hij muziek te maken op een gehuurde gitaar en een laptop.

'Money In My Head'

Afgelopen september bracht Goldkimono alweer zijn tweede album Something Out Of Nothing uit, dat hij omschrijft als “een album over persoonlijke groei en de kracht van creativiteit en verbinding om boven de uitdagingen van het leven uit te stijgen.” ‘Money In My Head’ maakt hier onderdeel van uit en is een heerlijk laid-back pop nummer met reggae invloeden zoals we van Goldkimono gewend zijn. De track gaat over rijkdom dat van binnen zit. Luister het nummer hieronder of slinger 3FM aan waar je ‘Money In My Head’ komende week extra vaak hoort!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je Goldkimono live zien? Dat kan! Dit jaar treedt hij op op ESNS in Groningen, Paaspop en daarnaast heeft hij zijn S.O.O.N album tour verlengd met een extra optreden in Paradiso op 31 mei.

Ster advertentie
Ster advertentie