3FM nieuws

Eerste namen Eurosonic Air bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Eurosonic Air bekend

De eerste namen voor het Eurosonic Air-podium, dat tijdens Eurosonic Noorderslag op de Grote Markt in Groningen staat, zijn bekendgemaakt.

Eurosonic Air, het gratis toegankelijk openluchtpodium, staat op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013 op de Grote Markt in Groningen. Chef'Special, Noisia, The Opposites en Handsome Poets zijn de eerste bevestigde acts voor Eurosonic Air.

Eurosonic Air voor iedereen toegankelijk

Het Eurosonic Air-podium is voor iedereen vrij toegankelijk. Dat is dus goed nieuws voor iedereen die zaterdag 24 november geen kaartjes heeft kunnen bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag. De festivaltickets waren namelijk binnen een kwartier uitverkocht. Kaarten voor de conferentie zijn nog wel verkrijgbaar.

Meer namen Eurosonic Noorderslag 2013

De line-up van Noorderslag is inmiddels compleet, maar aan het programma van Eurosonic worden nog steeds namen toegevoegd. Er zijn weer dertien nieuwe acts toegevoegd aan het lijstje: -M- (FR), Bernhoft (NO), De Rooie Neger (nl), DJ Fitz (ie), Frightened Rabbit (UK), Gabriel Bruce (UK), Gnucci (SE), Mash Up International (SE), Monki (UK), Movits! (SE), Robot Koch (DE), Turboweekend (DK) en Wallace Vanborn (BE). De komende weken worden er nog meer namen bekendgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie