3FM nieuws

Claude aangekondigd als voorprogramma van Stromae

foto: Jelmer de Haasfoto: Jelmer de Haas
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude aangekondigd als voorprogramma van Stromae

Heb jij al een ticket voor een van de drie shows van Stromae in de Ziggo Dome in april? Goed nieuws! Claude is net bevestigd als voorprogramma voor de Belg en hoor je alledrie de avonden.

Quote

Omg guess what!! Merci Stromae pour cette opportunité, It's an honor.

Claude

'Ladada'

Hij is niet meer weg te denken uit het muzikale landschap van Nederland. Met 'Ladada (Mon Dernier Mot)' heeft hij al meer dan 20 miljoen streams te pakken op Spotify. En blijkbaar is zijn muziek ook opgevallen in het buitenland. Met zijn half Franse, half Nederlandse teksten heeft hij de aandacht van Stromae weten te trekken. En natuurlijk is Claude dan de perfecte combinatie van talen om in Nederland als voorprogramma te werken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie