3FM nieuws

De Chihuahua-fokker en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Chihuahua-fokker en andere 3FM-hoogtepunten

Ja mensen! Het weekend staat weer voor de deur! Tijd voor een lijstje hoogtepunten van deze week.

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Chihuahua-fokker houdt Timur en Ramon aan de praat

De praatgrage Chihuahua-fokker hapt graag. De grapjes van Timur en Ramon vielen niet altijd in het goede keelgat, maar de Chihuahua-fokker beet lekker van zich af. En dat alles gevolgd door heerlijke muziek. Chihuahua!

2. Een speciale editie van Holy Moly

Woensdagmiddag zat er wel iets heeel speciaals onder de folie. Annemieke Schollaardt had namelijk groot klein nieuws! Gerard Ekdom was helemaal onderste boven en wilde meteen overal aan zitten.

>> Annemieke is zwanger!

3. Lianne La Havas live bij Timur en Ramon

Lianne La Havas stond maandag 9 juli op de Speelplaats bij Timur en Ramon. Ze speelde 'Is Your Love Big Enough'. En... is it?

4. Paul Rabbering interviewt Krystl

Heb je wel eens een heel ongemakkelijk interview gehoord? Luister dan naar het interview tussen Paul en zijn vriendinnetje Krystl. Mocht je snel last hebben van plaatsvervangende schaamte dan is dit interview misschien geen aanrader...

>> Paul interviewt Krystl

5. De onbereikbare buurman in Flirt je Stijf

De meeste relaties ontstaan tussen mensen die binnen een straal van 5 km van elkaar wonen. Esther heeft maar 5 meter nodig. Zij wil namelijk flirten met haar buurjongen. Alleen is haar buurjongen Frank erg onbereikbaar. Hard to get spelen krijgt een hele nieuwe dimensie.

Deel 1 Flirt je Stijf met de buurman

Deel 2 Flirt je Stijf met de buurman

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het ons weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie