3FM nieuws

ICYMI: Nieuwe track van Kendrick Lamar, Beyoncé versterkt Coldplay's Superbowl show

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Nieuwe track van Kendrick Lamar, Beyoncé versterkt Coldplay's Superbowl show

Muzieknieuws missen? Niet als het aan de In Case You Missed It ligt! Hier vind je alle highlights uit de muziekwereld op één plek.

15.45 uur: Nieuwe muziek van Sia

Met behulp van Kanye West schreef en produceerde Sia het nummer 'Reapers', dat nu online is verschenen. Ook deze track is afkomstig van This Is Acting, haar volgende album. Enjoy!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13.30 uur: Ed Sheeran beledigt Adele

Ed Sheeran is aan het minderen met de sociale media. Het blijkt dat hij helemaal geen fan is van het moderne. Hij vertelde zijn telefoon in te hebben geruild voor een klaptelefoon. De vrouw tegen wie hij dat zei, was er niet zo laaiend over.

"I'm getting rid of my phone and all my numbers. I bought a Motorola flip phone. She wasn't happy about that.” – Ed Sheeran

Adele, die in haar video voor ‘Hello’ een klaptelefoon gebruikt, kon de grap niet waarderen. Sheeran wist van niets, want die had de video van zijn collega niet gezien… In de video van de ster werden expres geen moderne apparaten getoond. Regisseur Xavier Dolan vindt dat de surrealiteit beperkt.

11.10 uur: Kendrick Lamar debuteert nieuwe track

Californische rapper Kendrick Lamar heeft gisterenavond (donderdag 7 januari) in de Tonight Show van Jimmy Fallon een volledig nieuwe track ten gehore gebracht. Het nummer heet 'Untitled 2' en is niet te vinden op zijn laatste album To Pimp A Butterfly. Je checkt de track hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

9.45 uur: Beyoncé en Coldplay samen op 1 podium

Wanneer dan? Nou, tijdens de Superbowl halftime show! De Britse band is dit jaar de act voor de pauzeshow van de American football-finale, en daarvoor krijgen ze versterking van de enige echte Beyoncé. Zij oefende haar dansmoves voor deze show eerst even samen met Channing Tatum.

Ze zal hoogstwaarschijnlijk het podium betreden om mee te zingen met 'Hymn For The Weekend', hun samenwerking op A Head Full Of Dreams. Er gaan nog steeds geruchten dat ook Rihanna onderdeel zal zijn van de show, maar dit is nog niet bevestigd.

Ster advertentie
Ster advertentie