3FM nieuws

Beyoncé en Jay Z geven vrijwilligers gratis kaartjes voor hun tour

foto: Facebook Beyoncé
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé en Jay Z geven vrijwilligers gratis kaartjes voor hun tour

Hoe fijn is het om waardering te krijgen voor wat je doet? Errug fijn! Natuurlijk doe je niet iets voor een ander om er daarna zelf beter van te worden (als het goed is), maar iets terugkrijgen is altijd leuk. Mensen die vrijwilligerswerk doen krijgen van Beyoncé en Jay Z in ieder geval een héle leuke kans!

Gratis naar een optreden

Jup. Een gratis kaartje voor een van de On The Run II shows. Maar, voor wat, hoort wat. Wil je kans maken, dan moet je wel een goede daad doen. Het sterrenkoppel werkt samen met de jongerenorganisatie The Prince's Trust en Global Citizen, die strijdt tegen armoede en mensen beloont die goede doelen steunen. Leden en supporters van die organisaties kunnen nu dus gratis kaartjes krijgen voor een van de optredens in Cardiff, Glasgow, Manchester en Londen.

Queen Bey startte de ook BeyGOOD/DoGood campagne om fans meer te betrekken bij goede doelen in de steden waar ze optreedt. Beyoncé is een bezig bijtje als het om liefdadigheid gaat! Ze werkte al eerder samen met de organisaties tijdens haar Mrs. Carter Show World Tour en het Global Citizen Festival. Je kunt hier meer info vinden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De wereldtournee begint vandaag in Cardiff en gaat door tot oktober. Het wereldberoemde duo komt ook naar ons eigen land: op 19 en 20 juni staan ze in de Johan Cruijff ArenA! We zijn benieuwd wat voor spektakel dat gaat worden...

Young Impact

Het idee 'een goede daad is een kaartje waard' kennen we in Nederland natuurlijk ook! Young Impact gaat over jongeren die op allerlei manieren van de wereld een betere plek maken. Iedereen die meedoet en iets moois bijdraagt aan zijn/haar omgeving maakt kans op een prijs én krijgt een kaartje voor de show in Ahoy, waar onder andere Ronnie Flex en Teske optreden! Wie zegt dat vrijwilligerswerk saai is!? Meer info kun je hier vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie