3FM nieuws

Volg Metallica live vanaf Pinkpop vanavond op 3FM

foto: Hans Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg Metallica live vanaf Pinkpop vanavond op 3FM

Metallica staat vanavond als headliner van dag 1 te rocken op Pinkpop. Wil je daar niets van missen? Tune dan vanaf 22:00 uur in op 3FM.

Metallica live vanaf Pinkpop

Op Pinkpop kan je alleen maar de meest grote artiesten der aarde vinden. Dus, natuurlijk staat Metallica daar vanavond op het hoofdpodium te shinen. Van 22:00 tot 00:00 uur hoor je ze daar en we hebben goed nieuws voor jou als fan thuis. Als je vanavond naar 3FM luistert, mis je niets van het optreden. Het wordt namelijk volledig uitgezonden.

Dan zijn er nog twee redenen om je radio nu alvast op 3FM te zetten. Vandaag hoor je de beste festivaltracks tijdens het einde van de 3FM Festival Top 999 én vanaf 18:00 uur doen we al verslag live vanaf Pinkpop. Daarin hoor je ook een flink stuk van het concert van Nothing But Thieves voorbijkomen.

3FM vanaf Pinkpop

Dit hele weekend doen we live verslag vanaf het terrein van Pinkpop. Dit is te horen via de radio en online te volgen via alle 3FM-kanalen. Op tv doen Frank Evenblij, Vera Siemons en Eva Cleven verslag voor VPRO/BNNVARA/NTR op NPO 3. 3voor12 doet natuurlijk ook verslag van het festival en voorzien je via NPO 2 extra en NPO Start van optredens live vanaf het festival.
Verwacht backstage interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel live muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie