3FM nieuws

Corton en Rudy doen samen 3VOOR12Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Corton en Rudy doen samen 3VOOR12Radio

Eric heeft iets teveel hooi op zijn vork genomen, hij moet het iets rustiger aan doen. 3VOOR12Radio wordt een duobaan. Steek 'm een hart onder de riem!

Eric Corton is de belichaming van rock 'n roll, dat is duidelijk. Maar om iets te belichamen heb je wel een gezond, goed functionerend lichaam nodig. Met een brok in zijn keel moest hij maandagavond bekennen dat hij wel heel moe is van die enorme hoeveelheid werk die hij verzet en dat hij het rustig aan moet doen.

Corton moet je wat vertellen...

Rust voor Corton

Die grijze haren had hij al, maar met zó een druk bestaan als dat van Eric komen daar dagelijks witte plukken bij. (Kan dat? Ja, dat kan.) Naast 3VOOR12Radio doet de brombeer van 3FM nog veel meer, zóveel dat een radioprogramma tot in de nacht wel héél zwaar wordt.

3VOOR12Radio wordt duobaan

Dat betekent niet dat je dat warme doorrookte, met whiskey behandelde stemgeluid van Corton niet meer hoort in 3VOOR12Radio. Het wordt gewoon een duobaan. Eric doet als vanouds de maandag en dinsdag, Rudy Mackay doet de woensdag en donderdag. En dat is ook leuk!

Steek Eric een hart onder de riem!

Zielig is hij absoluut niet, want hij doet alles met zóveel liefde, maar er kwamen toch al reacties binnen. Steek Eric een hart onder de riem en laat een berichtje achter voor 'm in de reacties!

>> Naar de site van 3VOOR12Radio

3VOOR12Radio, elke maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 01.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie