3FM nieuws

De heren van Krezip gaan samen door

  1. Nieuwschevron right
  2. De heren van Krezip gaan samen door


De mannelijke helft van Krezip maakt een doorstart. Joost, Bram en JanPeter hebben een zanger opgeduikeld en gaan samen verder.

De band Krezip bestaat al een tijd niet meer. De leden zijn allemaal in goede harmonie hun eigen weg gegaan. Tenminste, zo leek het. Het blijkt nu dat de heren uit de megapopulaire Nederlandse band gezamenlijk verder gaan.

Guild Of Stags

Bij een jamsessie kwam daar ineens een mysterieuze Engelse zanger aangehobbeld en die viel behoorlijk in de smaak bij Joost, JanPeter en Bram en zo werd Guild Of Stags geboren. Niet lang daarna vertrokken ze daarna naar Londen om nieuwe liedjes te maken. In drie sessies hadden ze spontaan zeventien (!) tracks af.

Hulp van Eddie Kramer

'Beduusd over de voortgang van de band en met 17 eigen songs op het lijstje besloten we half december een demo-tje op te nemen. Niemand minder dan Eddie Kramer (engineer van Jimi Hendrix, Led Zeppelin en vele 70s iconen) was bereid om naar de opnames te luisteren, langs de zijlijn begeleid hij ons,' vertelt Joost op de site van Krezip. De eerste optredens in Londen zijn al gepland.

Ster advertentie
Ster advertentie