3FM nieuws

Chris Brown vindt naakte fan in zijn eigen huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Chris Brown vindt naakte fan in zijn eigen huis

Je hebt fans en je hebt gestoorde die-hard fans. Een fan van Chris Brown maakte het wel heel erg bont: ze brak in in Chris' woning, schreef teksten op de muur en de auto's van Chris, en sliep naakt in zijn bed.

Chris Brown kwam woensdag 6 mei terug van een weekendje Las Vegas. Eenmaal thuis zag hij een spoor aan vrouwenkleding in de gang liggen. Maar daar bleef het niet bij...

'I LOVE YOU!'

De die-hard fan had in koeienletters 'I LOVE YOU!' op de muren gekladderd, maakte meerdere maaltijden voor haarzelf in Chris' keuken en schreef haar naam op de auto's van Chris. Om het nog bonter te maken: Chris trof de 21-jarige fan poedelnaakt in zijn eigen bed aan. Hoe bizar is dat?!

"Ik houd van mijn fans, maar dit is echt heel, heel bizar. Ik bid dat ze hulp krijgt."
- Chris Brown over de fan

Geobsedeerde fan

De fan, de 21-jarige Amira Kodcia Ayeb, zou twee volle dagen in Chris' huis hebben rondgehangen. Amira is zó geobsedeerd door Chris, dat ze gelooft dat ze zijn vrouw is. Daarnaast zegt de fan dat 'Brown' haar achternaam is, zo zegt ze in de video die ze een aantal dagen geleden online plaatste:

Borgsom

Fan Amira is gearresteerd en wordt verdacht van inbraak en het vernielen van twee van Chris' auto's. Mocht ze de gevangenis uit willen, hoeft ze alleen maar even een borgsom van $50.000 te betalen. Koopje natuurlijk.

Chris Brown - 'Fine China'

Ster advertentie
Ster advertentie