3FM nieuws

The Pierce Brothers zien Amsterdam als hun tweede thuis

  1. Nieuwschevron right
  2. The Pierce Brothers zien Amsterdam als hun tweede thuis

Vrijdagochtend staan ze op De Speelplaats. Kom maar door met die didgeridoo!

Heerlijk, de broers zijn weer in het land! Ze beginnen hun Europese/UK tour in Nederland en trappen vandaag af bij Giel op De Speelplaats. Dit is een heerlijke vrijdagochtend!

Into The Dirt

Na ongeveer heel 2015 alleen maar getourd te hebben was het in september tijd om de nieuwe EP te lanceren. Hadden ze daar nog wel tijd voor dan? Blijkbaar wel. Into The Dirt kent zelfs twee live recordings die zijn opgenomen in Amsterdam. Ook hun eerste singles 'Overdose' en 'Monsters' vind je terug op de plaat.

Ze waren net geland, na een vlucht van bijna 24 uur, en een paar uur later stonden ze al op De Speelplaats. Daar speelden ze de track 'Flying Home', maar ze gaan nog lang niet naar huis!

Met de didgeridoo in de aanslag coverden ze 'Catch & Release' van Matt Simons.

'Uptown Funk'

Precies een jaar geleden stonden de broers óók op De Speelplaats, en dat was enorm gezellig! Toen hadden ze de didgeridoo ook al mee en dat hebben we geweten toen ze 'Uptown Funk' van Mark Ronson ft Bruno Mars coverden. Check het hieronder.

Shows in Nederland

'Ook bij u in de buurt!' De broers spelen namelijk door het hele land. Van Sneek tot Amsterdam en van Roffa tot Heerlen. Check de tourdata.

Ster advertentie
Ster advertentie