3FM nieuws

Aanzoek bij Claudia d'r Oppas

  1. Nieuwschevron right
  2. Aanzoek bij Claudia d'r Oppas
Tranen met tuiten! Brenda vroeg haar vriendin ten huwelijk met hulp van Ellen ten Damme. Op de radio. En Manou zei: JA.
Claudia was ziek vandaag, maar heeft vast vandaag snotterend om verschillende redenen aan de radio gekluisterd gezeten om te horen hoe in haar show een huwelijksaanzoek werd gedaan.

Snood plannetje met Ellen ten Damme

Onder het mom van een diepte-interview over de complexiteit van het ouderschap van een setje van dezelfde sexe, had Brenda haar geliefde meegesleurd naar de studio.

Maar liever emo-radio dan maatschappelijk geëngageerde items op de vrijdagmiddag. Annemieke, Claudia dr Oppas, stelde één a twee vraagjes en ging al vrij snel naar Ellen ten Damme, die op de gang stond om haar nieuwe nummer te zingen: 'Durf jij'. Een heel mooi liedje. Brenda, sluw, had allang bedacht dat zij Manou ten huwelijk zou vragen op dit toepasselijke nummer.

Aanzoek

Na de uitvoering van Ellen, pakte Brenda de microfoon en zong een trillerige eigen versie van het nummer om vervolgens met een brok in de keel haar liefde ten huwelijk te vragen. Alle aanwezigen haalden opgelucht adem toen Manou diep geëmotioneerd een 'ja ' eruit piepte. Het was een ontroerend moment. Emo- radio op zijn best: om je vingers bij af te likken.

Nu vermoedde Manou wel al iets vanochtend. Van de zenuwen smeerde zij daarom hondenshampoo in haar haar. Een stralend vachtje op haar hoofd was het resultaat. Ze is nu al een prachtig, blozend bruidje.

3FM wenst Manou en Brenda veel geluk!

Het kan ook anders. Timur had ook laatste een huwelijksaanzoek in zijn show.

>> luister het hier

Ster advertentie
Ster advertentie