3FM nieuws

Duetten Freddie Mercury en Michael Jackson in najaar uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Duetten Freddie Mercury en Michael Jackson in najaar uit

De duetten die Freddie Mercury en Michael Jackson 30 jaar geleden opnamen, worden in het najaar (2013) uitgebracht.

Queen-frontman Freddie Mercury en Michael Jackson namen in 1983 nummers op die tot op heden nooit officieel zijn uitgebracht. The Times meldt dat daar verandering in gaat komen.

Queen-bandleden bevestigen release

Brian May en Roger Taylor van Queen maakten in maart 2011 al bekend dat ze met de demo's van de twee overleden grootheden bezig waren. Ze hebben nu aan de krant laten weten dat ze al een heel eind zijn met het oppoetsten van het oude materiaal. Over twee maanden (september 2013) is er 'something for folks to hear'.

Lama dwarsboomt sessie Mercury en Jackson

Freddie en Michael namen 30 jaar geleden drie duetten op in Michaels thuisstudio in Californië. Die zijn nooit uitgebracht omdat de geplande vervolgsessie er nooit van kwam. Freddies manager Jim 'Miami' Beach onthulde in een documentaire uit 2012 dat die niet doorging vanwege een lama.

"They got on well except for the fact that I suddenly got a call from Freddie, saying, 'Miami, dear, can you get on over here... You've got to get me out of here. I'm recording with a llama... I've had enough and I want to get out."

Sasha Baron Cohen toch geen Freddie Mercury in film

Sasha Baron Cohen maakte 24 juli bekend dat hij toch niet in de huid kruipt van Freddie Mercury voor de nog te verschijnen film over het leven van de Queen-frontman. Hij had een andere visie over hoe de biografie eruit moet komen te zien dan Brian May en Roger Taylor, die toezicht houden op het project.

Ster advertentie
Ster advertentie