3FM nieuws

Robbie niet verloofd

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie niet verloofd
In een Australisch live radioprogramma vroeg Robbie Williams zijn vriendin spontaan ten huwelijk. Achteraf blijkt het een grap.
Robbie Williams kwam eigenlijk bij het Australisch radioprogramma The Kyle & Jackie O Show om zijn nieuwe album in de schijnwerpers te zetten. Maar hij ging ook on-air op zijn knieën voor zijn vriendinnetje Ayda Field. Het was duidelijk niet ingepland, want er ontstond een ongemakkelijk en lacherig sfeertje. Gelukkig zei Ayda 'ja' en verlieten de twee als verloofden de studio.(?)

Is het wel echt?

Nu gaan er geruchten dat het allemaal in scène is gezet en dat het dus helemaal niet echt is. Vooral de woordvoerder van Robbie ontkent het in alle aarden, maar de moeder van Robbie zegt juist dat het allemaal waar is en dat haar zoon het er al een tijdje over had. We zullen zien.

Update: Robbie niet verloofd

Aan de onzekerheid is een einde, er is nog hoop voor alle groupies, want Robbie is níet verloofd. Zijn woordvoerder ontkende het al, maar de zanger liet via zijn website weten dat het allemaal niet echt was met de volgende tekst: 'Hoi allemaal. We zijn niet verloofd. Rob X.'

>> Meer over Robbie Williams
Ster advertentie
Ster advertentie