3FM nieuws

MEAU met 'Blijven Rijden' in de 3FM Live Box

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU met 'Blijven Rijden' in de 3FM Live Box

De wekker van MEAU ging vanmorgen vroeg, want ze was te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Met haar nieuwe single 'Blijven Rijden' staat ze in de 3FM Live Box.

Persoonlijke vrijheid

MEAU weet als geen andere hoe ze catchy liedjes moet maken en daar is haar nieuwe single 'Blijven Rijden' dan ook geen uitzondering in. In 'Blijven Rijden' wordt de auto als metafoor gebruikt en beschrijft ze het gevoel dat iedereen heeft als je achter het stuur zit, namelijk persoonlijke vrijheid.

"Ik heb deze track geschreven toen ik echt lekker in mijn vel zat. Ik had zoiets van ik moet lekker doorgaan in deze flow en niet te veel achterom kijken naar de mindere dingen." De track speelt ze al een tijdje tijdens haar liveshows en werd daar al goed ontvangen. Hoe de track klonk in de 3FM live Box zie je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste tour tot nu toe

Het gaat goed met MEAU! Ze is met een grote tour begonnen die onder andere neerstrijkt in Koninklijk Theater Carré en de grote zaal van Tivoli. Daar zal ze ongetwijfeld nummers als 'Dans M'n Ogen Dicht,' 'Stap Maar In Bij Mij' en 'Als Jij Maar Bij Me Bent' spelen, maar ook deze nieuwe single.

Ster advertentie
Ster advertentie