3FM nieuws

3FM Serious Talents van januari 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents van januari 2014

Barend en Wijnand maakten zondagavond 2 februari twee nieuwe 3FM Serious Talents bekend.

Er is weer veel, heel veel, nieuw talent te bewonderen in ons kleine landje. Dat bleek op zaterdag 18 januari tijdens Noorderslag wel. En doordat er zo veel nieuwe getalenteerde artiesten rondliepen was het onmogelijk om maar vier 3FM Serious Talents te kiezen. Daarom heeft 3FM deze maand geen vier, maar 5 3FM Serious Talents gekozen!

Vijf in plaats van vier 3FM Serious Talents

Normaal gesproken worden er elke drie maanden vier nieuwe 3FM Serious Talents gekozen. Deze bands worden na hun benoeming tot 3FM Serious Talent op 3FM gedraaid en brengen ook verschillende bezoeken aan de 3FM-studio.

Normaal gesproken gaat het om vier bands, maar aangezien er zo veel nieuw talent is zijn er nu vijf 3FM Serious Talents tegelijk!

Thomas Azier

Thomas Azier is een Nederlandse DJ, gevestigd in de stad van de elektronische muziek: Berlijn, de stad van de elektronische muziek. Vijf jaar lang werkte hij aan zijn debuutalbum en nu is het dan eindelijk duidelijk: in maart 2014 komt 'ie er. Thomas Azier werd met het nummer 'Hylas' uitgeroepen is tot 3FM Serious Talent.

>> Meer info 3FM Serious Talent Thomas Azier

Pink Oculus

De Amsterdamse rapster / singer-songwriter Pink Oculus ken je misschien beter als Esperanzah Denswil van RE:FRESHED Orchestra. De zangeres bracht in november 2013 haar eerste solosingle 'Sweat' uit en met dit nummer werd ze zondag 2 februari uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

>> Meer info 3FM Serious Talent Pink Oculus

Eveline Vroonland

Eveline bracht haar nummer 'Safe And Sound' uit via Youtube. In een eigen gemaakte video presenteerde ze haar werk. Dat sloeg aan, want de zangeres heeft inmiddels een debuut EP op zak. Deze EP, getiteld The Jump, kwam begin januari 2014 uit. Met het nummer 'Safe And Sound' werd Eveline op donderdagavond 30 januari in De Wereld Draait Door benoemd tot 3FM Serious Talent.

>> Meer info 3FM Serious Talent Eveline Vroonland

Hunting The Robot en The Benelux

Eerder deze maand, op woensdag 8 januari, werden al twee bands tot 3FM Serious Talents benoemd. Hunting The Robot en The Benelux zijn de gelukkigen die deze titel mogen dragen.

Hunting The Robot is 3FM Serious Talent

De Eindhovense indierock band Hunting The Robot bestaat uit Elvin, Gijs en Lloyd. Het trio bracht in 2011 een EP en single uit, maar daarna werd het rustig rondom de band omdat ze hard werkten aan hun debuutalbum.Naast Foals en Yeasayer wordt de band ook erg geïnspireerd door Fela Kuti. Deze Afrikaanse vibes hoor je dan ook goed terug op hun debuut LP die begin 2014 uit komt.

>> Meer info Hunting The Robot is 3FM Serious Talent

The Benelux is 3FM Serious Talent

Een vierkoppige band met een vintage sound.The Benelux speelt door hun langdurige samenwerking zeer stabiele sets. Hun zeer dansbare, energieke en warme songs staan als een huis. Tracks met een begin, midden en einde. Live zijn ze nog beter dan op de plaat, zoals het hoort. Met het nummer 'I Don't Dance Enough' is de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

>> The Benelux is 3FM Serious Talent

Ster advertentie
Ster advertentie