3FM nieuws

Win een exclusieve 3FM Backstage met Queens of the Stone Age

foto: QOTSA
  1. Nieuwschevron right
  2. Win een exclusieve 3FM Backstage met Queens of the Stone Age

Ben jij fan van Queens of the Stone Age en heb je ze altijd al eens willen ontmoeten? Let dan goed op! Want dit is je kans om Josh Homme en kompanen eindelijk eens recht in de ogen aan te kijken. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op de 3FM Backstage met Queens of the Stone Age op Pinkpop!

'In Times New Roman'

De band maakt onlangs bekend dat het nieuwe album na 6 jaar eindelijk uitkomt op 16 juni. Een dag later (zaterdag 17 juni) speelt Queens of the Stone Age op Pinkpop Festival hun enige Nederlandse show en dat vieren ze met een select groepje fans. Het nieuwe album heet In Times New Roman, waar je al een klein voorproefje van kreeg met hun nieuwe single 'Emotion Sickness'.

Roman High Tea From Hell

Eén ding waar de oude Romeinen erg goed in waren, was het vieren van overwinningen met grote hoeveelheden eten en drinken. Daarom heeft 3FM geregeld dat jij als superfan samen proost op het nieuwe album met een 'Roman High Tea From Hell' compleet in stijl van het nieuwe album.

Er zijn maar een select aantal plekken beschikbaar aan tafel, want de band zal natuurlijk ook aanwezig zijn. Heb je geen tickets voor Pinkpop 2023? Geen probleem, want de winnaar krijgt er twee zaterdagtickets voor Pinkpop bij! Hoe je deze machtig mooie prijs wint, lees je hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Meedoen met deze win-actie is erg simpel: van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei zitten er Romeinse cijfers verstopt in de Instagram-posts van 3FM. Verzamel al deze getallen en gebruik ze op vrijdagochtend om een plek aan tafel te bemachtigen.

Volg dus snel @NPO3FM op Instagram en mis geen enkele post met die cruciale Romeinse cijfers. Nogmaals: geen tickets voor Pinkpop 2023? Geen nood, want als winnaar krijg je er twee zaterdagtickets voor Pinkpop bij.

Heel veel succes!

Ster advertentie
Ster advertentie