3FM nieuws

3FM Eindexamen zit er op!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Eindexamen zit er op!

De allerlaatste examens zijn gemaakt en daarmee zit het er ook op voor 3FM Eindexamen. Dik twee weken hielden we je op de hoogte van het laatste examennieuws, maakten we je blij met 'gratis' punten voor afgekeurde examenvragen en spijkerden docenten tijdens het Twitterspreekuur je kennis over het desbetreffende vak bij.

Het was een rustige eindexamenperiode. Na alle commotie door de examendiefstal vorig jaar, was fraude plegen bij de examens dit jaar vrijwel onmogelijk gemaakt. Met ruim 108.000 binnengekomen klachten bij het Laks, klaagden de examenkandidaten dit jaar ook beduidend minder dan vorig jaar (113.000). Vwo'ers bleken de grootste klagers (met het examen Nederlands op nummer 1), op de voet gevolgd door havisten.

Twitterspreekuur
Ook het Twitterspreekuur, waarbij docenten op de vooravond van het examen nog last-minute vragen beantwoordden, was weer een groot succes. Steeds meer docenten melden zich, dus misschien lukt het om voor de eindexamens van 2015 voor alle vakken een twitterspreekuur te regelen!

Eindexamens-verslaggever
Misschien zit jij volgend jaar nog op de middelbare school, of ken je iemand die examen doet?! Wij zijn voor de eindexamenperiode van 2015 op zoek naar leerlingen die het leuk vinden om verslag te doen van die (stressvolle/spannende/leuke) weken en de voorbereiding daar op. Interesse? Stuur een mailtje naar eindexamen@3fm.nl!

Vakantie!
Voor nu: fijne vakantie en succes/sterkte met het wachten op de examenuitslag!

Ster advertentie
Ster advertentie