3FM nieuws

Andy Burrows in de Tolhuistuin, hoe was het?

  1. Nieuwschevron right
  2. Andy Burrows in de Tolhuistuin, hoe was het?

Andy Burrows ging het IJ over naar Amsterdam Noord voor zijn 3FM Presents-gig in de Tolhuistuin. Wij vroegen 3FM-luisteraars te laten weten hoe het was. Check hier het resultaat.

'As Good As Gone' van Andy Burrows hoorde je al op 3FM, want de Brit leverde gewoon wéér een hele goede single af. Die single kwam van zijn album Fall Together Again, waarmee hij nu Europa doortourt. Op 14 november stond ´ie in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Jouw foto´s van 3FM Presents: Andy Burrows

Frank Noort was er helemaal klaar voor: "Aangekomen in de THT, viel nog niet mee om het te vinden. Leuj klein zaaltje en nog lang niet vol. Je kunt beginnen Andy Burrows!"

Frank Noort: "Uitstekend concert van Andy Burrows"

Jos: "Woopwoopweekendcontent. Fotootje van de grote vriend Andy Burrows."

Bas: "Andy Burrows in Paradiso Noord :)"

Roel: "I'm glad to be back in Amsterdam!" - Andy Burrows #concertverslag" En Roel vatte de avond nog kort en bondig samen: "Samenvattend: de bassist had een eigen windmachine in zijn gezicht blazen, het publiek bestond voor tachtig procent uit kleffe stelletjes en Andy Burrows heeft een prachtstem. Over en sluit."

Andy Burrows doet 'Muis Op De Trap'

Jouw verslag op radio, in de app, op tv

Ook een keer verslag doen? Lees hier hoe. Wat 3FM vervolgens met jouw foto of audio doet? Je vindt de content terug op de site, in de 3FM-app en op de smart TV. Wie weet hoor je je audioboodschap terug op de radio.

Surf je op je mobiel? Klik hier

Ster advertentie
Ster advertentie