3FM nieuws

Kraantje Pappie, The Tightropes, Gianna Tam in Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie, The Tightropes, Gianna Tam in Freaknacht

Kraantje Pappie, The Tightropes en Gianna Tam kwamen in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari langs in de Freaknacht.

In de Freaknacht kon je weer vrijdag- op zaterdagnacht weer genieten van heel veel live-muziek. Sander Hoogendoorn onting die nacht Kraantje Pappie, The Tightropes en Gianna Tam.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie bracht in december 2013 nog een bezoekje aan het Glazen Huis in Leeuwarden. De Groningse rapper improviseerde er op los.

The Tightropes

Nadat The Tightropes in 2012 het Rode Oortjes Festival in Groningen wonnen hebben ze inmiddels twee EP's gemaakt. Het debuutalbum komt in 2014 uit. Hoe het trio live klinkt hoorde je in de Freaknacht.

Gianna Tam

Gianna begon al op jonge leeftijd met drummen, kwam er later achter dat ze ook een goede stem had en begon later ook nog eens met eigen nummers schrijven. Op haar debuutalbum Make Me Smile laat Gianna Tam haar singer-songwriter kwaliteiten horen. Gianna bracht vrijdag- op zaterdagnacht een bezoekje aan Sander in de Freaknacht.

Beelden van de Freaknacht volgen zo snel mogelijk.

Luister in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari van 01:00 tot 04:00 uur naar Kraantje Pappie, The Tightropes en Gianna Tam live in de Freaknacht!

Ster advertentie
Ster advertentie