3FM nieuws

Concert The Script verplaatst naar grotere locatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert The Script verplaatst naar grotere locatie

De show van The Script was binnen een uur uitverkocht en wordt daarom verplaatst naar een grotere locatie: de Ziggo Dome in Amsterdam.

De aankondiging van de komst van The Script naar Nederland werd met veel enthousiasme ontvangen. Zoveel, dat het concert binnen een uur was uitverkocht. Om die reden is besloten de show te verplaatsen naar de Ziggo Dome, waar ruimte is voor meer publiek. De datum van het concert, vrijdag 25 januari 2013, blijft hetzelfde.

Derde album #3 van The Script

Begin september bracht The Script hun derde studioalbum, met de titel #3, uit. De Ierse band werkte samen met Will.i.am voor de eerste single 'Hall Of Fame'. Een ander nummer op de plaat is 'Six Degrees of Seperation' en gaat over de traumatische breuk tussen frontman Danny en zijn ex-vriendin model Irma Mali.

The Script in de Ziggo Dome

Wil jij The Script live zien spelen? Een grotere locatie betekent natuurlijk ook meer kaarten. Vanaf dinsdag 2 oktober 10.00 uur kun je tickets kopen voor de show. En voor de mensen die al een kaartje hebben voor het optreden in de Heineken Music Hall: die blijft natuurlijk gewoon geldig.

Ster advertentie
Ster advertentie