3FM nieuws

Keane in 3D

  1. Nieuwschevron right
  2. Keane in 3D
De mannen van Keane zijn bijna aan te raken, maar nog net niet. Ze geven op 2 April een 3D concert.Haal je 3D bril maar onder het stof vandaan, want op 2 april komt deze weer goed van pas tijdens een online live concert van Keane. "We vinden dat de traditie van rock 'n' roll altijd vernieuwen is. Nieuwe ideeën en concepten voor muziek horen daarbij", vindt de band, en dus zijn de mannen op 2 april van heel dichtbij te bewonderen. Het concert wordt uitgezonden vanuit de Abbey Road Studios in Londen en is het eerste 3D concert ooit. Schrijven de mannen daar ook nog eens geschiedenis!

Terugkijken?

Mocht je 2 april niet kunnen kijken, niet getreurd. Het concert is na afloop terug te kijken op de website van de band. Wil je de band helemaal niet zo dichtbij hebben, is het concert via de Engelse zender Absolute Radio te beluisteren.

Perfect Symmetry

Keane is bekend van de single's 'Somewhere Only We Know', 'Is It Any Wonder' en 'The Lovers Are Losing'. Tijdens het 3D concert spelen ze een aantal nummers van het komende album Perfect Symmetry. Mocht je nou net niet zo'n handige 3D bril hebben, kan je deze bestellen via de site van de band.

Wat vinden jullie hiervan? Is 3D het nieuwe Blu Ray of zó vorige eeuw?

>> Ga voor meer informatie naar de officiele Keane site
>> Lees meer over Keane
Ster advertentie
Ster advertentie