3FM nieuws

Gordon stapt uit de Toppers

  1. Nieuwschevron right
  2. Gordon stapt uit de Toppers

Geer, Jeroen en René gaan wel gewoon verder na de aankomende concertreeks.

Het is lastig bij te houden als je het niet dagelijks volgt. De samenstelling van de Toppers is in de loop der jaren zo veel veranderd, dat ook wij af en toe het spoor bijster waren. Na het aankomende 'Toppers in Concert' houdt nu Gordon het voor gezien. Hij geeft aan meer aandacht aan andere projecten te willen besteden.

Gordon te druk met andere projecten

In een persbericht laat Gordon weten 'mijn pijlen muzikaal op mijn nieuwe zelf opgerichte zangformatie “Los Angeles, the Voices’ te gaan richten. Ook mijn werkzaamheden voor tv leggen de werkdruk zo hoog dat ik keuzes heb moeten maken en daarvan is dit een van de belangrijkste.

Ik neem dan ook met pijn in mijn hart afscheid van de jongens en van het Toppers publiek op een hele vriendschappelijke wijze en met wederzijds respect.' Van ruzie of onderlinge problemen zijn dus geen sprake.

De Toppers gewoon verder zonder Goor

René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling laten weten het vertrek van Gordon te betreuren maar zijn zeker van plan om er volgende week samen met Gordon een prachtig spektakelstuk van te gaan maken. ‘We hebben de afgelopen 7 jaar vele muzikale hoogtepunten met elkaar gedeeld en die zullen we nooit vergeten. We verzekeren het publiek dat we er ook in 2012 op een waardige manier zullen staan’ aldus de Toppers.

Ster advertentie
Ster advertentie