3FM nieuws

Help Giel aan een prijs!

  1. Nieuwschevron right
  2. Help Giel aan een prijs!
Stem mee en help Giel aan een mooie prijs: de Loden Leeuw. Jaarlijk wordt deze prijs uitgereikt aan de meest irritante reclame. Giels spotje is blijkbaar best irritant.En hoe kan dat toch? In een reclame voor de VARA laat Giel zich prachtig aankleden en kappen. Zelfs Gerard Joling kijkt goedkeurend naar Giels nieuwe imago. Gelukkig ontwaakt hij uit deze boze droom, staat op en gaat vrolijk verder bij 3FM. Eind goed, al goed?

Niet helemaal. Sommige kijkers zijn namelijk diep geschokt door het feit dat Giels geslachtsdeel ook nog even voorbij flitst. Kinderen kunnen niet meer slapen, de normen en waarden staan onder druk. Nee, Giels pik is er zelfs de oorzaak van dat alles in Nederland ordinair en vlak wordt!

Je begrijpt dat we Giel deze prijs van harte gunnen. Geef deze 3FM-jock die prachtige loden leeuw. Ga naar de website en stem op Giel. Vergeet vooral niet een dramatische motivatie toe te voegen!

De uitreiking van de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs is op 17 januari in het TV-programma Radar.Website van de Loden Leeuw. Hier staat ook het filmpje met Giel!
Ster advertentie
Ster advertentie