3FM nieuws

Alex Vargas komt naar Amsterdam!

  1. Nieuwschevron right
  2. Alex Vargas komt naar Amsterdam!

En Nijmegen. En Groningen. Michiel mocht vanochtend het goede nieuws naar buiten brengen: Alex Vargas komt voor drie optredens naar Nederland.

De van oorsprong Deense singer-songwriter Alex Vargas komt eind van het jaar met een clubshow naar Nederland. Hij heeft in november drie show gepland in ons land. Op 25 november staat hij in Doornroosje (Nijmegen), op 26 november in De Oosterpoort (Groningen) en op 27 november in Paradiso (Amsterdam). De voorverkoop voor de clubshows begint woensdag 11 mei om 10:00 uur.

Alex over Alex

Hoe omschrijf je de muziek van Alex? Dat kan hij het beste zelf doen: "I think it's electronic music with a sort of live guitars and soulful melodies. It’s quite sort of beatsy, we mix our drums rather loud." Die sound valt goed bij 3FM. Begin april benoemden we zijn single 'Shackled Up' tot 3FM Megahit.

Vargas en Nederland

Alex stond in december in een uitverkochte Ziggo Dome, als voorprogramma van Dotan. In maart gaf hij een uitverkochte show in Paradiso en deze zomer komt hij ook al even over voor een aantal festivals. En daar mag hij dus drie nieuwe data aan toevoegen!

Alex Vargas - 'Shackled Up'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie