3FM nieuws

Green Day-zanger uit vliegtuig gezet

  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day-zanger uit vliegtuig gezet

Billie Joe Armstrong werd een vlucht geweigerd. Niet omdat hij dronken was en vervelend deed, maar omdat zijn broek te laag hing.

De Green Day-frontman stapte afgelopen week niets vermoedend in een vliegtuig in Amerika. Hij dacht zonder problemen van a naar b te gaan, maar dat liep anders.

Billie Joe Armstrong moet broek ophijsen

Eenmaal aan boord werd hem nog voordat het vliegtuig opsteeg door een stewardess gevraagd om zijn broek omhoog te hijsen, omdat ze vond dat die te laag hing. Billie reageerde met de vraag of ze niets beters te doen had dan zich om dit soort dingen druk te maken?

Blijkbaar had ze ook echt niet beters te doen, want ze liet het niet met rust en zorgde ervoor dat de zanger uit het vliegtuig werd gezet. Billie was behoorlijk pissig na het incident en postte het volgende op twitter: “Just got kicked off a southwest flight because my pants sagged too low! What the fuck? No joke!”

Reactie van luchtvaartmaatschappij

De luchtvaartmaatschappij kwam het bericht van Billie ook onder ogen en reageerde al snel met de tweet: "Very sorry for your experience tonight, someone from our Customer Relations Team will reach out to you to get more details." Billie mocht overigens wel met de volgende vlucht mee.

Ster advertentie
Ster advertentie