3FM nieuws

Maandagavond 1 oktober 3voor12 Radio News Night

  1. Nieuwschevron right
  2. Maandagavond 1 oktober 3voor12 Radio News Night

De eerste maandag van de maand: tijd voor muziek en opzienbarend nieuws met Roosmarijn in 3voor12radio News Night.

Iedere eerste maandag van de maand neemt Roosmarijn in 3voor12 Radio News Night de actualiteit door. Maandag 1 oktober schuift NOS op 3-lezer Wouter Walgemoed aan om het nieuws van de afgelopen maand te bespreken.

3voor12 Radio News Night: maandag 1 oktober

Roosmarijn blikt samen met Wouter en politicus Sywert van Lienden (oud-voorzitter van het LAKS en initiator van de G500) terug op de verkiezingen, de formatie en de G500.

Upload Cinema-oprichter Dagan Cohen komt vertellen over filmrellen en verboden video's op het net. Daarnaast kun je luisteren naar een reportage over de chaos die zich afspeelde tijdens Project X Haren.

En als klap op de vuurpijl belt Roosmarijn met Blaudzun over het winnen van de 3voor12 award voor zijn album Heavy Flowers.

3voor12 Radio News Night is jouw 'Radiokrant'

Wat was het belangrijkste, opzienbarendste of juist kleinste nieuws van de afgelopen maand? Iedere eerste maandag van de maand zoekt Roosmarijn het uit met Bart Jan Cune. Deze keer neemt NOS op 3-lezer Wouter Walgemoed het over. Van nieuwsflits tot harde kern; je hoort het allemaal langskomen in de 3voor12 Radio News Night. Tussen de gasten, bellers en reportages door hoor je natuurlijk nog steeds de nieuwste muziek.

Luister maandagavond 1 oktober tussen 22.00 en 01.00 uur naar 3voor12 Radio News Night met Roosmarijn.

Ster advertentie
Ster advertentie