3FM nieuws

The 3FM DJ's list of choice

  1. Nieuwschevron right
  2. The 3FM DJ's list of choice
De DJ's van 3FM die op Pinkpop rondlopen, hebben allemaal zo hun persoonlijke voorkeuren. Wat keken zij zeker?
Twee dagen Pinkpop in de benen en nog steeds is Paul onvermoeibaar van het ene podium naar het andere aan het draven. Hij staat dan ook vooraan in de tent om 16:15.

"Ik ga voor Yeasayer. Indie en electro. Ik was al verkocht toen ik het op Wikipedia las en echt ingepakt toen ik 'ONE' hoorde. Paolo Nutini zag ik twee jaar geleden. Zo ingetogen als ie op de plaat was, zo energiek was z'n liveset. Hij klonk destijds wel als de opa van Giel. Als goed KRO'er geef ook ik graag stemadvies: 'Keep your voice alive'. Florence & The Machine miste ik eerder deze week. Zij was ziek. Hopelijk is de koorts zondag over en speelt ze. Verder heb ik The Gossip en Greenday helemaal in me opgenomen."

Coen werd wakker met Danko Jones

Ook Coen Swijnenberg is al sinds zaterdag het veld af aan het struinen om zo niks te hoeven missen.

"2 Many DJ's wilde ik per sé zien. Keer op keer geweldig om mee te maken. Van ABBA naar Gossip en weer terug naar de beukende beats van Justice. Dat kan alleen bij hen. De tent ging los! Green Day was een heerlijk slot van de tweede dag. Met een glimlach heb ik zaterdag het terrein verlaten. Vandaag ben ik wakker geworden bij Danko Jones (wat is dat strak zeg!) en heb ik écht genoten van Skunk Anansie en Jon Allen."

Bart kwam binnen met een knal

Green Day zette het vuurwerkspektakel in om de show af te sluiten, net op het moment dat Bart Arens het Pinkpopterrein op kwam stiefelen. Hij moest vrijdag en zaterdag nog een programma maken vanuit Hilversum, maar wilde nog meepakken wat hij kon.

"De vrijdag en zaterdag zijn dus aan me voorbij gegaan, maar ik probeer vandaag de schade in te halen. Het is sowieso lekker om een uitzending te kunnen maken, want daardoor hoor je de beste livetracks van het festival spatzuiver. De energie die Skin in haar Skunk Anansie optredens legt is te gek, maar als ze dan in de studio langskomt en een ingetogen nummer doet, dan kan mijn dag niet meer stuk"

Ster advertentie
Ster advertentie