3FM nieuws

Heeft Lana del Rey spijt van videoclip?

  1. Nieuwschevron right
  2. Heeft Lana del Rey spijt van videoclip?

Als Lana Del Rey van tevoren wist dat zoveel mensen haar clip van megahit 'Video Games' bekijken, pakte ze het anders aan.

Lana del Rey is dé nieuwe sensatie in de muziekwereld. En dat terwijl ze geen vreemde is. De zangeres heeft ooit al een heel album opgenomen dat helaas niet officieel op de markt verscheen. Nu doet ze alles op haar eigen manier en dat werpt zijn vruchten af.

Videoclip 'Video Games'

In de clip van 'Video Games' toont Lana haar kwetsbaarheid: grote ogen en een treurige blik. Toch is de zangeres niet blij met de video vanwege haar pruilerige lippen, verklaart ze in het Amerikaanse GQ. Als ze van tevoren wist dat zoveel mensen haar video bekijken en beoordelen, pakte ze het anders aan.

Commotie rondom Lana del Rey

Op het internet is na het verschijnen van de videoclip veel commotie ontstaan rondom de 'nieuwe' Lizzy Grant, zoals de echte naam van Lana del Rey luidt. Met name haar collageen lippen vormen een punt van discussie. Lana begrijpt de reacties, omdat ze zelf dus ook schrok van de prominente wijze waarop haar lippen in beeld komen.

Heeft Lana del Rey spijt?

Maar Lana heeft zeker geen spijt. De video brengt namelijk de boodschap van het nummer over op haar manier en heeft haar het succes opgeleverd waar ze wel blij mee is. Ook ziet ze de video als onderdeel van het plan dat het universum voor haar heeft uitgestippeld. En om dit universum te bewijzen dat ze leert van haar fouten, laat de zangeres het maken van een videoclip in het vervolg aan iemand anders over.

En wat vind jij van de videoclip?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie