3FM nieuws

Rihanna weggestuurd bij moskee na fotoshoot

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna weggestuurd bij moskee na fotoshoot

Gekleed in een zwarte jumpsuit poseerde Rihanna voor de Sjeik Zayed-moskee in de Abu Dhabi. Dit werd niet op prijs gesteld: de zangeres moest het terrein verlaten.

Dat is weer eens iets anders dan een bikini-shoot. Tijdens haar bezoek in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten) poseerde Rihanna, gehuld in een jumpsuit en hoofddoek, voor één van de grootste moskeeën ter wereld. Maar volgens autoriteiten hield de superster geen rekening met de heilige omgeving en werd daarom weggestuurd.

Moskee-autoriteiten sturen Rihanna weg

Via lokale media gaven de moskee-autoriteiten een verklaring van het incident. Rihanna zou zonder toestemming foto's hebben gemaakt, geen rekening hebben gehouden met de heiligheid en op plaatsen hebben gestaan waar bezoekers niet mogen komen.

Rihanna plaatst fotoshoot op Instagram

De 25-jarige zangeres heeft niet publiekelijk gereageerd op het voorval. Wel plaatste ze op Instagram foto's van haar shoot in Abu Dhabi. Online kreeg ze zowel lof als kritiek op de fotoserie. Tijdens haar optreden in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten op zaterdag 19 oktober probeerde Rihanna zich met een bedekt outfit (opnieuw) naar de omgeving te kleden.

Rihanna bezig met Diamonds World Tour

De popster is bezig met haar Diamonds World Tour ter promotie van haar zevende studioalbum Unapologetic. Na haar bezoek aan Abu Dhabi reisde ze af naar Israël voor een optreden in Tel Aviv. In de maand november speelt Rihanna op verschillende plaatsen in Noord-Amerika en dan is haar tour van een halfjaar voorbij.

Ster advertentie
Ster advertentie