3FM nieuws

Caro Emerald in The Playboy Club

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald in The Playboy Club

Een grote Amerikaanse zender heeft haar single ‘A Night Like This’ gebruikt in de promo van de nieuwe serie The Playboy Club.

Het gaat erg lekker met de internationale carriere van Caro Emerald. Ze vloog gister naar Londen om in het radioprogramma van de levende legende Jools Holland op te treden. En vandaag meer goed nieuws. Ze is te horen in een promo die draait op de nationale televisie in Amerika.

The Playboy Club

De grote Amerikaanse zender NBC komt binnenkort met de nieuwe provocerende dramaserie The Playboy Club (Een soort Mad Man maar dan speelt het zich af in de allereerste Playboy Club in Chicago.) Onder de promo van de serie, die nu al op de Amerikaanse tv te zien is, zit de track ‘A Night Like This’ van de Nederlandse Caro Emerald.

Publiciteit voor Caro Emerald

In Amerika is er naar aanleiding van de promotie rond de serie al kritiek ontstaan, nog voor de serie op de buis is. Zo roept een bekende Amerikaanse feministe op tot een boycot. Of het wat uithaalt is de vraag, maar voor Caro is ook de aandacht voor de serie alleen maar positief. Hoe meer er over gesproken wordt, hoe meer mensen de promo zullen bekijken. Misschien is dit wel het begin van haar doorbraak in Amerika.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie