3FM nieuws

Eerste lesbische superheld in nieuwe Power Rangers-film

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste lesbische superheld in nieuwe Power Rangers-film

Eindelijk!

Wilde jij vroeger ook niets liever dan een echte Power Ranger zijn? En kreeg je geen genoeg van de stunts en acties van de groep? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de Power Rangers komen terug op 23 maart. En ze zijn deze keer hipper dan ooit.

Girlfriend problems

En yes, er is ein-de-lijk een gay-karakter in de Power Rangers-film. Trini, gespeeld door Becky G, worstelt met haar lesbische gevoelens. Trini is de gele Ranger en heeft in de film ‘girlfriend problems’. Ondanks dat het maar om een klein momentje gaat, is dit voor superheldenland een enorme doorbraak in .

Voorbeeld voor andere kids

In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelt de regisseur over het karakter: 'For Trini, really she’s questioning a lot about who she is. She hasn’t fully figured it out yet. I think what’s great about that scene and what that scene propels for the rest of the movie is. That’s OK,’ and all of the kids have to own who they are and find their tribe.'

Vette film

Los van het feit dat het awesome is dat er eindelijk een lesbische superhero is, lijkt de film ons ook heul erg vet. De visuals en special effects zijn natuurlijk stukken verbeterd in de afgelopen twintig jaar en dat zie je terug. Goed, wij gaan 23 maart in ieder geval meteen naar de film. En dan ’s avonds in bed dromen dat we een Power Ranger zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie