3FM nieuws

Woehoe, de nieuwe emojis zijn er!

  1. Nieuwschevron right
  2. Woehoe, de nieuwe emojis zijn er!

It's time... Het nieuwe besturingssysteem van een niet nader te noemen elektronicamerk is hier en dat betekent: NIEUWE EMOJIS! <3

De nieuwe emojis zijn hier!

Ze waren al een tijdje bekend, maar nu zijn ze eindelijk hier en kunnen we ze met eigen ogen bekijken. En damn wat zijn de nieuwe emojis goed! De kwaliteit is honderd keer beter en er zijn een paar essentiële karakters bijgekomen.

Emojis zijn namelijk dé perfecte manier om je uit te drukken op sociale media of in gesprekken. Hoe blij waren we toen er ein-de-lijk een middelvinger emoji kwam. Hoe moesten we hiervoor iemand duidelijk maken dat hij (of zij) een ongelooflijke lul was? Niet... Maar met de komst van deze prachtige vinger knallen we hem er graag in en staat hij bij iedereens favorieten. Geef maar toe!

Onze nieuwe favorieten

Maar wat hebben we er deze keer bij gekregen? Nou, een heleboel moois. We noemen bijvoorbeeld de 'selfie', die erg handig is voor alle social media fanatics, en de 'facepalm' waar we zo lang op hebben moeten wachten. Perfect voor alle domme vrienden die je hebt. En dan zijn daar ook nog de 'avocado' voor de #fitgirls en de 'bacon' voor iedereen, want iedereen wil bacon.

De 'facepalm' en de 'selfie'

Nog meer nieuwe favorieten

En er zijn ook nieuwe sporten toegevoegd... leuk voor alle schermers!

Check hoe mooi het eten er in de restyle uitziet

Maar we moeten ook afscheid nemen van bijvoorbeeld de perzik-emoji. PERFECT om billen mee te duiden. Dat kan nu dus niet meer...

Zolang we maar geen afscheid hoeven te nemen van onze favoriet de aubergine

Alhoewel er inmiddels genoeg vervangers zijn...

Ster advertentie
Ster advertentie