3FM nieuws

3FM steunt de crowdfundingactie LAK door Tijn

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM steunt de crowdfundingactie LAK door Tijn

3FM staat donderdag 6 juli in het teken van de crowdfundingactie LAK door Tijn, van stichting Semmy. Het doel van de crowdfundingactie is om vóór aanstaande vrijdagmiddag 1 miljoen euro opgehaald te hebben voor kinderen die vechten tegen hersenstamkanker, zoals Tijn.

>> HET STREEFBEDRAG IS GEHAALD!

De machine

Tijn wordt niet meer beter, maar hij wil andere kinderen met hersenstamkanker nog wel heel graag helpen. Daarom haalt hij samen met Stichting Semmy geld op om een nieuwe behandelmethode naar Nederland te halen, waarmee CED (convection-enhanced delivery) mogelijk gemaakt kan worden. Met deze machine kunnen kinderen met hersenstamkanker beter behandeld worden. In het filmpje hieronder leggen Youp van 't Hek en Tijn het haarfijn uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat doet 3FM?

De Speelplaats van 3FM wordt donderdag 6 juli omgedoopt tot mini pop up callcenter. Vanaf 07:00 uur gaan de lijnen open. De hele dag zullen BN'ers en 3FM-dj's achter de telefoon kruipen om jouw donatie in ontvangst te nemen. Dus waar wacht je nog op: bel 0909-1336 en steun de crowdfundingactie.

Tijn directeur nagellaklijn

Tijn is benoemd tot de directeur van zijn eigen nagellaklijn, genaamd Lak door Tijn. Voor 10 euro schaf je een potje aan in een van zijn vier lievelingskleuren: rood, roze, blauw of paars. Met het geld dat wordt opgehaald, kan de machine worden aangeschaft.

>> Koop lak of doneer geld

Stichting Semmy

Stichting Semmy zet zich al meer dan tien jaar in voor kinderen die vechten tegen hersenstamkanker, zoals Tijn, die enorm veel geld ophaalde tijdens 3FM Serious Request 2016 met zijn nagellakactie.

3FM Serious Request 2016

3FM staat donderdag 6 juli van 07:00 tot 18:00 uur in het teken van Lak door Tijn.

Ster advertentie
Ster advertentie