3FM nieuws

Blink 182 kan niet iedereen pleasen

  1. Nieuwschevron right
  2. Blink 182 kan niet iedereen pleasen

Blink 182 brengt 26 september zijn nieuwe album Neighborhoods uit, maar maakt zich niet druk om hoge verwachtingen van fans.

Dat de Amerikaanse poppunkband Blink 182 al een tijdje flink bezig is met zijn comeback is niemand ontgaan. Neighborhoods wordt het eerste studioalbum sinds het titelloze album uit 2003 en verschijnt maandag 26 september dan eindelijk op de planken. De nieuwsgierigheid onder de trouwe fans is groot. En de verwachtingen zijn hoog gespannen.

Blink 182 maakt zich niet druk

De mannen beschouwen deze hoge verwachtingen als een groot compliment, maar zijn zich ervan bewust dat het onmogelijk is om alle fans te pleasen. Bassist Mark Hoppus benadrukt dat de band zijn eigen ding is blijven doen. Al zijn de heren door de jaren heen een stuk serieuzer geworden dan de naakt rondspringende gastjes die we kennen uit 'What's My Age Again?'.

Zware teksten

Blink 182 heeft in acht jaar veel meegemaakt waardoor de mannen naar eigen zeggen betere songwriters zijn geworden. De teksten hebben meer diepgang en gaan over volwassen zaken als rusteloosheid en spijt.

Eerste single van Neighborhoods

De eerste single 'Up All Night' is al een tijdje uit, maar in Nederland nog niet veel gehoord. Kijk en luister hem hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En wat verwacht jij van de nieuwe plaat?

Ster advertentie
Ster advertentie