3FM nieuws

Giel zet het Wereldrecord Radiomaken op 198 uur

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel zet het Wereldrecord Radiomaken op 198 uur

Na 198 uur radiomaken heeft Giel de 3FM studio verlaten. Hij heeft het wereldrecord radiomaken verbroken! Daar mag een bel voor klinken!

Waar haal je als mens de energie vandaan om meer dan 190 uur lang bezig te zijn met je werk? Giel Beelen kan het je vertellen, want hij verbrak deze week het wereldrecord radiomaken door vanaf maandag 12 mei 06:00 uur t/m dinsdag 20 mei 12:00 uur in de 3FM studio platen aan elkaar te praten.

Giel Beelen vertelt over zijn Wereldrecord: 198 uur radiomaken

Al Giels collega 3FM-DJ's schoven dinsdagmiddag bij hem aan in de studio en Giel vertelde geëmotioneerd over de 198 uur radiomaken. "Dit is het mooiste radiomoment van mijn leven."

Hoogtepunten van 198 uur Giels radiorecord

198 uur vliegt natuurlijk voorbij. Not. Er gebeurt gewoon héél erg veel in 8 dagen en 6 uur. Giel kreeg een mooie compilatie te horen met louter hoogtepunten natuurlijk! Check de compilatie hieronder nog een keer:

Gerard en Michiel vragen 'Highways Of My Life' van The Isley Brothers aan

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra schoven dinsdagmorgen aan bij Giel in de studio. Zij vroegen speciaal voor Giel het nummer 'Highways Of My Life' van The Isley Brothers aan. "Het is een nummer dat je bij bijzondere momenten in je leven er bij pakt," aldus Michiel.

Giel heeft het record te pakken

Giel versloeg om 05:00 uur het record van 190 uur radiomaken. Dat moest gevierd worden met champagne. Maar het einde was nog niet in zicht, want Giel ging daarna lekker nog 8 uur door!

Giels recordpoging sowieso geslaagd

Hij waagde zich aan zijn recordpoging om te vieren dat hij dit jaar tien jaar zijn ochtendshow op 3FM maakt en dat deed hij op een onnavolgbare manier. Het was haast alsof je luisterde naar een ochtendshow die 24/7 te horen was, waarin hij humoristische en serieuze gesprekken afwisselde met live-optredens. Dit deed hij samen met zijn collega's van 3FM, want zij stonden hun programma's aan hem af.

>> Kijk hier wat er allemaal gebeurde in de studio

Giel in het Guinness Book of Records

Vooralsnog is het record officieus behaald, want pas als Guinness het gecontroleerd heeft (er zijn nogal wat regels verbonden aan zo'n recordpoging), dan mag het officieel genoemd worden.

Ster advertentie
Ster advertentie