3FM nieuws

Download For The Road: welke muziek móet mee op vakantie?

  1. Nieuwschevron right
  2. Download For The Road: welke muziek móet mee op vakantie?

De eindexamens staan voor de deur. Grote kans dat jij al precies weet waar jij deze zomer de vrijheid gaat vieren. Wordt het Renesse, Chersonissos of toch de Costa Brava? 3FM gaat speciaal voor jou verschillende podcasts samenstellen en daarvoor hebben we jouw muzieksmaak nodig!

Donderdag 12 mei is het zover: dan beginnen de eindexamens. Een spannende tijd! Om die spanning een beetje te drukken, is het belangrijk om deze stressvolle tijd af te sluiten met een welverdiende party-vakantie. Als jij zorgt dat je slaagt, zorgen wij voor een podcast bomvol te gekke muziek.

Download For The Road

Super irritant als je in het buitenland bent en je muziek moet streamen om een feestje te bouwen. Daar gáát je databundel! Daarom fixen wij voor jou vijf verschillende podcasts, die we Download For The Road noemen. Je download ze voordat je op reis gaat et voilà, je kunt urenlang achter elkaar naar de tofste tracks luisteren die aan elkaar gepraat worden door verschillende 3FM DJ's.

Jij bepaalt!

We willen van jou graag weten welke tracks absoluut níet mogen ontbreken in een Download For The Road in de categorieën: Beach, Summer Love, Hangover, Party en Travelling.

Vul de titel van de track + artiest hieronder in.

Ster advertentie
Ster advertentie