3FM nieuws

Bruno Mars komt nog dit jaar met tweede album

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruno Mars komt nog dit jaar met tweede album

Het tweede album van Bruno Mars heet Unorthodox Jukebox en komt in december uit. De eerste single gaat vanavond (1 oktober) in première.

Het tweede album van singer-songwriter Bruno Mars, Unorthodox Jukebox, ligt vanaf december dit jaar in de schappen. Het is een vervolg op het album Doo-Wops & Hooligans. De eerste single 'Locked Out of Heaven' gaat dinsdagochtend (2 oktober) om 01.00 uur Nederlandse tijd in première op het YouTube-kanaal van Bruno Mars.

Bruno Mars is platenbazen zat

Bruno Mars zegt in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard dat hij geen rekening meer wil houden met platenbazen die zijn muziek niet waarderen. "Er zijn in het verleden genoeg grote platenbazen geweest die mij in m'n gezicht keken en zeiden: je muziek is niks. Je weet niet wie je bent en we hebben geen idee hoe we dit in de markt kunnen zetten. Kies een genre en kom maar een keertje terug," vertelt de zanger aan Billboard.

Unorthodox Jukebox staat voor vrijheid

De productie van zijn tweede plaat Unorthodox Jukebox heeft Bruno Mars anders aangepakt. "Voor dit album schrijf en neem ik op wat ik zelf wil," vertelt hij, "Unorthodox Jukebox staat voor mij voor vrijheid."

Bruno Mars wil hiphop, R&B, soul en rock

Bruno Mars houdt van verschillende soorten muziek en wil vrijheid krijgen. "Ik wil de luxe hebben om naar de studio te lopen en te zeggen: vandaag maak ik een hiphop, R&B, soul of rocknummer," vertelt de zanger. In oktober 2010 kwam zijn eerste album Doo-Wops & Hooligans uit. De singles 'Just The Way You Are' en 'Grenade' werden wereldwijd een hit.

Single première

Wil je de première van Bruno's nieuwste single 'Locked Out of Heaven' niet missen? Dinsdagochtend 2 oktober om 01.00 uur wordt de single gelanceerd op zijn YouTube-kanaal en Google + account. Check hieronder de teaser.

Ster advertentie
Ster advertentie